Το καλάθι σας

Κεραία πολλαπλών συχνοτήτων A-MIMO-0003 Robust Multifunctional 3-in-1MIMO Antenna 2 * LTE/5G IP 69

Κεραία πολλαπλών συχνοτήτων A-MIMO-0003 Robust Multifunctional 3-in-1MIMO Antenna 2 * LTE/5G IP 69
Προσφορά -20%

η φωτογραφία είναι ενδεικτική και ενδεχομένως να διαφέρει από το τελικό προϊόν

Κεραία πολλαπλών συχνοτήτων A-MIMO-0003 Robust Multifunctional 3-in-1MIMO Antenna 2 * LTE/5G IP 69
Η MIMO-3-13 είναι μια κεραία πολλαπλών συχνοτήτων 3 σε 1 υψηλής απόδοσης μέσα σε ένα ενιαίο περίβλημ... Δείτε περισσότερα
Από Έκπτωση -20%
245,00€
306,25€
Χωρίς ΦΠΑ: 197,58€
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Κωδικός: 19.00002

Η MIMO-3-13 είναι μια κεραία πολλαπλών συχνοτήτων 3 σε 1 υψηλής απόδοσης μέσα σε ένα ενιαίο περίβλημα, παρέχοντας δύο κεραίες κινητής τηλεφωνίας και μια κεραία GPS/GLONASS. Οι δύο κεραίες MIMO (για 2G/3G/4G) καλύπτουν τις σύγχρονες ζώνες 617 MHz έως 2700 MHz, καθώς και το νέο αναδυόμενο φάσμα LTE και 5G για τις ζώνες CBRS 450MHz και 3,5GHz, το οποίο γίνεται δημοφιλές σε διάφορες διεθνείς κυψέλες χειριστές δικτύου για LTE.

Η εξαιρετικά ευρυζωνική απόδοση της κεραίας της επιτρέπει να χρησιμοποιείται σε διαφορετικούς χειριστές και τεχνολογίες και είναι έτοιμη για μελλοντικές τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας έως 3,8 GHz για εφαρμογές 5G. Η τρίτη κεραία είναι ένα ενεργό σύστημα GPS/GLONASS υψηλής απόδοσης που λειτουργεί μέχρι τους -40°C. Το MIMO-3-13 υπερβαίνει τις επιδόσεις των περισσότερων ανταγωνιστών λόγω της προσοχής στη σχεδίαση αυτής της κεραίας υψηλής απόδοσης.

Τα μοτίβα ακτινοβολίας όλων των στοιχείων ακτινοβολίας παρέχουν μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ της πανκατευθυντικότητας, της ποικιλομορφίας σχεδίων και των καλών ικανοτήτων ακτινοβολίας στο επιθυμητό υψόμετρο. Αυτό είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την αγορά μεταφορών και θαλάσσιων μεταφορών, για την οποία σχεδιάστηκε ειδικά η κεραία. Οι κύριες εφαρμογές είναι για εμπορικά/βιομηχανικά οχήματα, θαλάσσια, M2M και άλλα συστήματα IoT που χρησιμοποιούν ένα ευρύ φάσμα ραδιοτεχνολογιών, ενώ παραμένουν μελλοντικά αδιάβροχα στην ευρεία ζώνη συχνοτήτων.

 • 3-in-1 Transportation & Automotive Antenna
 • 410 – 3800 MHz; 2X2 LTE (MIMO), 5.8dBi; GPS/GLONASS, 21dBi
 • Κεραία 3 σε 1 υψηλής απόδοσης πολλαπλών συχνοτήτων 2G/3G/4G/LTE/5G
 • 2X2 MIMO LTE & GPS / GLONASS
 • Εξαιρετικά ευρεία ζώνη, περιλαμβάνει ζώνες CBRS 450 MHz και 3,5 GHz
 • Στιβαρή και αδιάβροχη κεραία (IP 69K)
 • Ιδανικό για μεταφορά και θαλάσσια χρήση
 • Επιλογές πολλαπλής τοποθέτησης για εύκολη εγκατάσταση

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με τους παρακάτω τρόπους :

Γενική Ταχυδρομική κόστος 3,50 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μέχρι 6 κιλά όγκο ή/και βάρος.

Ελτά πόρτα-πόρτα κόστος 3,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μέχρι 6 κιλά όγκο ή/και βάρος.

Μεταφορική εταιρεία.

Τα δωρεάν μεταφορικά στις περιπτώσεις που η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία και υπάρχει μεταφόρτωση,

ισχύουν για την πρώτη φορτωτική, την δεύτερη την επιβαρύνεται ο πελάτης.

Τα δωρεάν μεταφορικά στις περιπτώσεις που η αποστολή γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ισχύουν για όγκο ή/και βάρος μέχρι 6 κιλά, αν o όγκος ή/και το βάρος ξεπεράσει τα 6 κιλά και αυξηθεί το κόστος θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικώς είτε με γραπτό μήνυμα είτε μέσω e-mail. 


Η εταιρεία σε περιπτώσεις που το/τα δέμα/τα ξεπεράσουν τα 6 κιλά όγκο ή/και βάρος και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη ώστε το κόστος των μεταφορικών να κρατηθεί χαμηλό, μπορεί να αλλάξει τον τρόπο αποστολής, σε αυτές τις περιπτώσεις ενημερώνει είτε με γραπτό μήνυμα είτε μέσω e-mail.


Η μεταφορά ορισμένων προϊόντων στα οποία αναφέρεται γίνεται μόνο μέσω μεταφορικής εταιρείας με επιλογή και χρέωση του πελάτη (κατόπιν συνεννόησης). Η μεταφορά πραγματοποιείται με αφετηρία πρακτορείο με έδρα την Θεσσαλονίκη και η παράδοση έως τον χώρο της μεταφορικής εταιρείας στην Θεσσαλονίκη είναι δωρεάν

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες ξεκινούν να επεξεργάζονται από την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ο  μέσος χρόνος αποστολής της παραγγελίας είναι 2 - 5 εργάσιμες ημέρες, βέβαια καταβάλουμε το καλύτερο δυνατό ώστε οι παραγγελίες να αποστέλνονται όσο το δυνατό πιο γρήγορα.


ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ COURIER

Aν επιλέξετε αποστολή με Courier, είναι δυνατόν να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση, εφόσον το συνολικό κόστος της παραγγελία σας δεν ξεπερνά τα 150,00€ και το συνολικό βάρος της δεν ξεπερνά τα 6 κιλά όγκο ή/και βάρος. Το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής είναι 1,50€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ανεξάρτητα του κόστους αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Οι καλύτερες τιμές στην αγορά
Ανταγωνιστικές τιμές & πολλαπλοί τρόποι πληρωμής
Δωρεάν μεταφορικά
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα με αγορές 70€ και άνω!
(ισχύει για παραγγελίες <6kg)
Εύκολες επιστροφές
Καλέστε μας 2310 776 100
Δευ-Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο 09:00 – 14:00