Το καλάθι σας

Στεγνωτήρας χεριών STIEBEL ELTRON HTE 4 1800W 220V 238x250x230mm χαμηλού θορύβου 54db

Στεγνωτήρας χεριών STIEBEL ELTRON HTE 4 1800W 220V 238x250x230mm χαμηλού θορύβου 54db
Στεγνωτήρας χεριών STIEBEL ELTRON HTE 4 1800W 220V 238x250x230mm χαμηλού θορύβου 54db
Προσφορά -10%
Στεγνωτήρας χεριών STIEBEL ELTRON HTE 4 1800W 220V 238x250x230mm χαμηλού θορύβου 54db
Στεγνωτήρας χεριών STIEBEL ELTRON HTE 4 1800W 220V 238x250x230mm χαμηλού θορύβου 54db
Στεγνωτήρας χεριών STIEBEL ELTRON HTE 4 1800W 220V 238x250x230mm χαμηλού θορύβου 54db
Χαρακτηριστικά Ισχύς: 1800W Τάση: 220V Πλάτος: 238mm Ύψος: 250mm Βάθος: 230mm Χρώμα: λευκό Βάρος: 2... Δείτε περισσότερα
Από Έκπτωση -10%
212,00€
235,56€
Χωρίς ΦΠΑ: 170,97€
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Κωδικός: SE09117

Χαρακτηριστικά

 • Ισχύς: 1800W
 • Τάση: 220V
 • Πλάτος: 238mm
 • Ύψος: 250mm
 • Βάθος: 230mm
 • Χρώμα: λευκό
 • Βάρος: 2.5Kg
 • Βαθμός προστασίας: IP23
 • Ταχύτητα αέρα: 12 m/s
 • Ροή αέρα: 146 m³/h
 • Θόρυβος: 54 dB(A)
 • Περίβλημα: πλαστικό

Λεπτομέρειες προϊόντος

ΠΡΟΣΙΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΗΣΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Το οικονομικά προσιτό μοντέλο HTE είναι ιδιαίτερα ήσυχο σε λειτουργία, και έτσι καθίσταται κατάλληλο για περιοχές όπου ο θόρυβος θα αποτελούσε πρόβλημα. Ο αισθητήρας ενεργοποίησης υπέρυθρών επιτρέπει την οικονομική λειτουργία, χωρίς καμία επαφή. Η συσκευή ενεργοποιείτε μόνο όταν τα χέρια τοποθετηθούν 6 έως 12 cm κάτω από την έξοδο αέρα.

Εξαιρετική σχεδίαση με έξυπνες λειτουργίες
Ο κομψός σχεδιασμός μαζί με το στιβαρό περίβλημα προστατεύει την συσκευή από ζημιές. Το ειδικά διαμορφωμένο άνω τμήμα περιβλήματος επίσης εμποδίζει την τοποθέτηση τσιγάρων.

 • Δεν απαιτεί καμία συντήρηση, αξιόπιστη λειτουργία
 • Χαμηλό κόστος αγοράς και λειτουργίας
 • Υγιεινή λειτουργία χωρίς επαφή μέσο IR
 • Εξαιρετικά ήσυχη λειτουργία

Οι στεγνωτήρες χεριών με ζεστό αέρα μειώνουν τα βακτηρίδια που εκπέμπονται στον αέρα

Η επιτροπή εργασίας των κατασκευαστών στεγνωτήρων χεριών με ζεστό αέρα στο ZVEI, το διάσημο Ινστιτούτο Fresenius και το Ινστιτούτο για την Έρευνα Προϊόντος (IPI) εξέτασαν αυτό το επαναλαμβανόμενο ζήτημα:

Τα βακτήρια στον αέρα του μπάνιου αυξάνονται ή μειώνονται με στεγνωτήρες χεριών ζεστού αέρα;

Το αποτέλεσμα: Η συνολική ποσότητα βακτηριδίων στον αέρα αποβολής είναι περίπου 90% χαμηλότερη από τον αέρα εισαγωγής. Αυτό σημαίνει ότι οι στεγνωτήρες χεριών με ζεστό αέρα μειώνουν τα βακτηρίδια που εκπέμπονται στον αέρα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι στεγνωτήρες χεριών με ζεστό αέρα παίρνουν τον αέρα από το περιβάλλον τους. Εάν ο ατμοσφαιρικός αέρας περιέχει βακτήρια, θα μπορούσαν να καταλήξουν σε καθαρά χέρια. Ωστόσο, ο αέρας θερμαίνεται επαρκώς στον στεγνωτήρα χεριών για να σκοτώσει κάθε βακτήριο που έχει εισαχθεί μέσο του αέρα εισαγωγής. Για να απαντήσει στην ερώτηση, το ipi ανέπτυξε και δημιούργησε τον απαραίτητο εξοπλισμό δοκιμών σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Fresenius. Διεξήχθησαν διάφορες σειρές δοκιμών. Σε κάθε περίπτωση, ο αριθμός των βακτηριδίων στον αέρα εκροής ήταν μικρότερος από αυτόν του αέρα εισαγωγής. Η στατιστική ανάλυση έδειξε ότι σε επίπεδο 95% οι διαφορές είναι σημαντικές, δηλαδή οι στεγνωτήρες χεριών με ζεστό αέρα μειώνουν τον αριθμό των βακτηριδίων στον αέρα. Μια άλλη σειρά δοκιμών έδειξε ότι ο αγωγός αέρα δεν αποτελεί έδαφος αναπαραγωγής για βακτήρια. Δεν υπάρχουν βακτηρίδια στον στεγνωτήρα χεριών με ζεστό αέρα.

Πλεονεκτήματα των στεγνωτήρων χεριών με ζεστό αέρα με μια ματιά

 • Ο μύθος ότι αυτοί οι στεγνωτήρες χεριών "φτύνουν τα βακτηρίδια" έχει, μετά από αυτή τη μελέτη, καταρριφτεί. Το αντίθετο συμβαίνει: Οι στεγνωτήρες χεριών με ζεστό αέρα μειώνουν την ποσότητα των αερομεταφερόμενων βακτηρίων.
 • Όσον αφορά την υγιεινή και την οικολογία, οι στεγνωτήρες χεριών με ζεστό αέρα, οι διανεμητές ανακυκλωμένων χαρτοπετσετών και οι διανεμητές πετσετών είναι συγκρίσιμοι - όπως καθορίστηκαν από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Γερμανίας (UBA) και τη Γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Υγείας (BGA).
 • Σύμφωνα με μια μελέτη του ινστιτούτου ipi το 2000, οι ηλεκτρικοί στεγνωτήρες χεριών με ζεστό αέρα αποτελούν την πιο οικονομική λύση.
 • Από την άποψη του εγκαταστάτη, αυτό κάνει τους στεγνωτήρες χειρός με ζεστό αέρα το καλύτερο σύστημα: Είναι ενεργειακά αποδοτικοί και περιβαλλοντικά υπεύθυνοι και προσφέρουν μια προηγμένη λύση που δεν δημιουργεί απόβλητα για απόρριψη.

Στεγνωτήρες χεριών - θερμού αέρα
Στις περισσότερες περιπτώσεις, το στέγνωμα των χεριών με στεγνωτήρα χεριών παραμένει η πιο υγιεινή και οικονομική λύση σε ένα δημόσιο λουτρό. Δεν υπάρχει ανάγκη να τροφοδοτείται και να πλένεται τις πετσέτες ή να γεμίζεται συνεχώς ένα διανεμητή και να πετάτε χαρτοπετσέτες. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε όχι μόνο μια εξαιρετικά υγιεινή εναλλακτική λύση, αλλά εξοικονομείτε επίσης πολύ χρόνο και χρήμα.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με τους παρακάτω τρόπους :

Γενική Ταχυδρομική κόστος 3,50 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μέχρι 6 κιλά όγκο ή/και βάρος.

Ελτά πόρτα-πόρτα κόστος 3,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μέχρι 6 κιλά όγκο ή/και βάρος.

Μεταφορική εταιρεία.

Τα δωρεάν μεταφορικά στις περιπτώσεις που η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία και υπάρχει μεταφόρτωση,

ισχύουν για την πρώτη φορτωτική, την δεύτερη την επιβαρύνεται ο πελάτης.

Τα δωρεάν μεταφορικά στις περιπτώσεις που η αποστολή γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ισχύουν για όγκο ή/και βάρος μέχρι 6 κιλά, αν o όγκος ή/και το βάρος ξεπεράσει τα 6 κιλά και αυξηθεί το κόστος θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικώς είτε με γραπτό μήνυμα είτε μέσω e-mail. 


Η εταιρεία σε περιπτώσεις που το/τα δέμα/τα ξεπεράσουν τα 6 κιλά όγκο ή/και βάρος και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη ώστε το κόστος των μεταφορικών να κρατηθεί χαμηλό, μπορεί να αλλάξει τον τρόπο αποστολής, σε αυτές τις περιπτώσεις ενημερώνει είτε με γραπτό μήνυμα είτε μέσω e-mail.


Η μεταφορά ορισμένων προϊόντων στα οποία αναφέρεται γίνεται μόνο μέσω μεταφορικής εταιρείας με επιλογή και χρέωση του πελάτη (κατόπιν συνεννόησης). Η μεταφορά πραγματοποιείται με αφετηρία πρακτορείο με έδρα την Θεσσαλονίκη και η παράδοση έως τον χώρο της μεταφορικής εταιρείας στην Θεσσαλονίκη είναι δωρεάν

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες ξεκινούν να επεξεργάζονται από την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ο  μέσος χρόνος αποστολής της παραγγελίας είναι 2 - 5 εργάσιμες ημέρες, βέβαια καταβάλουμε το καλύτερο δυνατό ώστε οι παραγγελίες να αποστέλνονται όσο το δυνατό πιο γρήγορα.


ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ COURIER

Aν επιλέξετε αποστολή με Courier, είναι δυνατόν να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση, εφόσον το συνολικό κόστος της παραγγελία σας δεν ξεπερνά τα 150,00€ και το συνολικό βάρος της δεν ξεπερνά τα 6 κιλά όγκο ή/και βάρος. Το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής είναι 1,50€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ανεξάρτητα του κόστους αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Οι καλύτερες τιμές στην αγορά
Ανταγωνιστικές τιμές & πολλαπλοί τρόποι πληρωμής
Δωρεάν μεταφορικά
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα με αγορές 70€ και άνω!
(ισχύει για παραγγελίες <6kg)
Εύκολες επιστροφές
Καλέστε μας 2310 776 100
Δευ-Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο 09:00 – 14:00