Το καλάθι σας

Αισθητήρας θερμοκρασίας εξωτερικός για ρυθμιστές φόρτισης Cxn Phocos

Αισθητήρας θερμοκρασίας εξωτερικός για ρυθμιστές φόρτισης Cxn Phocos
Προσφορά -30%

η φωτογραφία είναι ενδεικτική και ενδεχομένως να διαφέρει από το τελικό προϊόν

Αισθητήρας θερμοκρασίας εξωτερικός για ρυθμιστές φόρτισης Cxn Phocos
Ο αισθητήρας θερμοκρασίας Phocos CXNT, χρησιμοποιείται στους ρυθμιστές φόρτισης CXN. Οι αισθητήρες ... Δείτε περισσότερα
Από Έκπτωση -30%
25,20€
35,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,32€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 06.15.0004
  • Ο αισθητήρας θερμοκρασίας Phocos CXNT, χρησιμοποιείται στους ρυθμιστές φόρτισης CXN.
  • Οι αισθητήρες θερμοκρασίας απαιτούνται όταν η μπαταρία σας θα αντιμετωπίσει σημαντικές αλλαγές θερμοκρασίας.
  • Οι ελεγκτές φόρτισης σταματούν ή αρχίζουν να φορτίζουν τις μπαταρίες σύμφωνα με την τάση τους. Ωστόσο, οι μπαταρίες έχουν διαφορετικές «πλήρεις» τάσεις σε διαφορετικές θερμοκρασίες.

Τι μπορεί να συμβεί εάν δεν διαθέτετε Phocos CXNT Temperature Sensor για CXN;

  • Εάν η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι χαμηλή, τότε το πλήρες σημείο τάσης θα είναι χαμηλότερο. Ωστόσο, ο ελεγκτής φόρτισης θα συνεχίσει ακούσια να προσπαθήσει να αυξήσει το επίπεδο τάσης - προκαλώντας υπερφόρτιση των μπαταριών σας, αέριο και τελικά ζημιά των μπαταριών. Εάν η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι σχετικά υψηλή, τότε αυξάνεται η "πλήρης" τάση. Χωρίς αισθητήρα θερμοκρασίας, ο ελεγκτής φόρτισης μπορεί να βλέπει την μπαταρία να είναι πλήρως φορτισμένη ενώ δεν είναι - αφήνοντας τις μπαταρίες σας συχνά υποφορτισμένες.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με τους παρακάτω τρόπους :

Γενική Ταχυδρομική κόστος 3,50 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μέχρι 6 κιλά όγκο ή/και βάρος.

Ελτά πόρτα-πόρτα κόστος 3,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μέχρι 6 κιλά όγκο ή/και βάρος.

Μεταφορική εταιρεία.

Τα δωρεάν μεταφορικά στις περιπτώσεις που η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία και υπάρχει μεταφόρτωση,

ισχύουν για την πρώτη φορτωτική, την δεύτερη την επιβαρύνεται ο πελάτης.

Τα δωρεάν μεταφορικά στις περιπτώσεις που η αποστολή γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ισχύουν για όγκο ή/και βάρος μέχρι 6 κιλά, αν o όγκος ή/και το βάρος ξεπεράσει τα 6 κιλά και αυξηθεί το κόστος θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικώς είτε με γραπτό μήνυμα είτε μέσω e-mail. 


Η εταιρεία σε περιπτώσεις που το/τα δέμα/τα ξεπεράσουν τα 6 κιλά όγκο ή/και βάρος και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη ώστε το κόστος των μεταφορικών να κρατηθεί χαμηλό, μπορεί να αλλάξει τον τρόπο αποστολής, σε αυτές τις περιπτώσεις ενημερώνει είτε με γραπτό μήνυμα είτε μέσω e-mail.


Η μεταφορά ορισμένων προϊόντων στα οποία αναφέρεται γίνεται μόνο μέσω μεταφορικής εταιρείας με επιλογή και χρέωση του πελάτη (κατόπιν συνεννόησης). Η μεταφορά πραγματοποιείται με αφετηρία πρακτορείο με έδρα την Θεσσαλονίκη και η παράδοση έως τον χώρο της μεταφορικής εταιρείας στην Θεσσαλονίκη είναι δωρεάν

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες ξεκινούν να επεξεργάζονται από την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ο  μέσος χρόνος αποστολής της παραγγελίας είναι 2 - 5 εργάσιμες ημέρες, βέβαια καταβάλουμε το καλύτερο δυνατό ώστε οι παραγγελίες να αποστέλνονται όσο το δυνατό πιο γρήγορα.


ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ COURIER

Aν επιλέξετε αποστολή με Courier, είναι δυνατόν να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση, εφόσον το συνολικό κόστος της παραγγελία σας δεν ξεπερνά τα 150,00€ και το συνολικό βάρος της δεν ξεπερνά τα 6 κιλά όγκο ή/και βάρος. Το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής είναι 1,50€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ανεξάρτητα του κόστους αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Οι καλύτερες τιμές στην αγορά
Ανταγωνιστικές τιμές & πολλαπλοί τρόποι πληρωμής
Δωρεάν μεταφορικά
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα με αγορές 70€ και άνω!
(ισχύει για παραγγελίες <6kg)
Εύκολες επιστροφές
Καλέστε μας 2310 776 100
Δευ-Παρ 09:00 - 17:00
Σάββατο 09:00 – 14:00